En Tatlı Detay: Düğün Pasta Seçimi Nasıl Olmalı?

Düğün hazırlığı sürecinde yorucu ve stresli döneminin en tatlı detayları pasta seçimidir. Düğün pastası yalnızca bir tatlı değil, aynı zamanda düğünün sıcaklığıyla uyumlu romantik ve tatlı sanat eseridir. Peki düğün pasta seçimi nasıl olmalıdır?
Düğün pastanız, genel düğün temasıyla uyumlu olmalıdır. Klasik bir salon düğünü için, beyaz kremalı, çiçek detaylı bir pasta oldukça doğru seçimlerdir.
Rustik veya Bohem Temalı Düğün: Çıplak pasta tarzı veya doğal tonlarda süsleme detaylarıyla butik bir pasta oldukça uyumlu olacaktır.
Modern ve şık bir düğün için, geometrik desenler, altın toz detaylı pasta tercih edilebilir.
Pasta seçiminde tema kadar, misafir sayısı da oldukça önemlidir.
50 kişilik küçük düğünler için: 2 katlı küçük bir pasta yeterli olacaktır.
50-120 kişilik düğünler için: 3-4 katlı pastalar oldukça yeterli olacaktır.
150 ve üzeri büyük düğünler için: Çok katlı ve geniş tabanlı pasta tercih edilebilir.
Doğru Lezzetler,
Düğün pastasında popüler tatlardan olan, çikolata, vanilya, kırmızı kadife ve limon gibi tatlar, herkesin damak zevkine uyumludur.
Yaz düğünleri için ise en popüler tatlar, yaz meyveli limon ve çilekli pastalardır. Kış düğünlerinde ise tarçınlı veya çikolatalı tatlılar öne çıkar.
En tatlı telaşlardan pasta seçiminde, öncelikle öneri ve yorumlara mutlaka göz atın, tadım randevusu mutlaka oluşturun, çeşitli lezzetleri deneyerek zevkinize uygun olanı belirleyin.